10 d’abr. 2012

PEDALS DEL CISTER


Ja tenim un altre Pedals a la butxaca..!! i amb aquesta en van 6..!! Aquesta vegada hem començat amb molta pluja, però això tampoc ens a parat.Tan sols algunes trampes de fang enganxós, ens han fet variar una mica la ruta, en  trams de pista i corriol . En general es una ruta molt variada i que es pot recomanar a tothom, amb una mica de nivell. En Pepe a fet de xerpa amb el seu gps , ja que el meu m'ha deixat tirat només de sortir.



La famosa trialera de Farena l'hem feta dues vegades..!!! El senyor Pepe i el seu nas per seguir la traçada d'una moto d'enduro, ens ha portat durant 2km, per llocs que ni els senglars més vells coneixen..!!!Fins i tot hem fet algun pique amb una parella de bascos molt macos, que ens atrapàvem a la mínima que ens perdíem. Paisatges meravellosos,turmentes amb calamarsa inclosa, sol a estones, pujades llargues, trialeres impossibles.....de tot i més. S'hi a de anar-hi per gaudir-ho..!!



Els allotjaments de primera tots, encara que el Mas La Torre de Mont-Ral destaca i molt, per sobre de tots. Es com anar a casa de uns parents que et mimant..!!! Gracies Mª Rosa.!!
En Mia i la Gemma, els organitzadors de la Pedals del Cister ,son uns craks i uns esportistes de nivell.!! Ens han cuidat molt bé i s'han preocupat en tot moment per nosaltres. Gracies companys..!! Fins la propera.