27 de juny 2011

TRANSPYR 2011/ AL LIMIT DE LO RAONABLE


Cliqueu a la foto i sentireu la cançó que farem servir per motivar-nos

Ja ho tenim tot a punt. Aquesta setmana ens embarcarem en l'aventura més difícil que em fet fins ara. El Divendres anem a Roses a buscar la bossa , i el Dissabte al matí sortim per anar molt lluny....., i amb molt poc temps. Vuit dies per anar de Roses a Sant Sebastià, travessant els Pirineus amb b.t.t. Una bogeria..!!!

El meu company, en Santi LLoveras i jo, tenim una barreja de sensacions que es fa difícil d'explicar. Quan en va proposar de fer la Transpyr junts, li vaig dir que si de-seguida, però crec que ni ell ni jo teníem molt clar si estàvem preparats per fer-la.

Ara estem entrenats, i em fet molts kilòmetres des de que ens i varem apuntar. Em fet molta carretera i també moltes hores de btt per la muntanya. Tenim el cul amb la forma d'un seient de bici...!! Peró serà suficient..??.
Motivació no ens en falta i ganes tampoc. Potser i sobra algun any de més a l'esquena, però... encara podem donar molta guerra.!!

Buscarem els nostres límits, intentant deixa el pavelló del nostre Team, ben alt. Farem la nostra bogeria del estiu, al limit de lo raonable.!!

5 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Paco, ho fareu! ja vèuràs com sí!! I en els moments de defelliment deixeu-vos portar pel paisatge, és magnífic!! Una abraçada i molta sort!

Jordi Marina ha dit...

Preparats!?!? Segur!!!

Sobretot, sobretot, sobretot... gaudiu de l'experiència!!!

Narcís Nogué ha dit...

No tinc cap dubte que ho fareu lo millor possible, que gaudireu molt i acabareu com uns campions que sou.
Ja explicareu les experiències a la tornada, ja ho espero.
Molta sort !!!

Blaumar Cadaqués ha dit...

Va Paco, segur que ho pesareu pipa, i que algun “pique” podreu fer a mes d'un.
Passeu molt be i gaudiu-ho que es lo important i a la tornada ens ho expliques en tot detall per fer dentetes als que no podem gaudir de una experiència com aquesta. Molta sort.

Paco ha dit...

Gracies a tots pels ànims,companys..!!
A veure com anirà la cosa..!!
Seguirem la norma que "poc a poc s'ha arriba lluny"..!!
Na fent.
Salut i força.!!,que la necessitarem!!