15 d’abr. 2011

SETMANA COMPLERTA

Anem sumant quilòmetres aquesta setmana, el Diumenge passat vaig anar a la Marxa
BTT de Roses, on vaig trobar bastants coneguts, en Moi, la Grupeta del Boss, els de Bicis Surià, companys del C.C Roses i d'altres. De Cadaqués no vaig aconseguir que el Sr. Ortega volgués fer-me companyia aquest any, diu que no esta prou entrenat per aquestes curses encobertes..(?). Em va sortir una marxa prou bona ,i crec que vaig entra entre el 10 primers.
Això es la ventatja   de córrer al costat de casa..!!!
Dimarts vaig pogué sortir una estona , però la  tramuntana em va fer recular ben aviat ,i vaig tingué que fer una ruta turística pel poble, per treure'm les ganes de pedalar. El Dimecres varem fer, em la Colla del Dijous i d'altres companys, una mega-sortida en carretera de 180 quilòmetres, per tots el ports de les Gavarres, podeu veure la crònica AQUÍ. I aquest cap de setmana farem una mica més de carretera el Dissabte per la Plana del Empordà, i el Diumenge, sortint de Cadaqués, i anant a veure als nostres veïns de la Catalunya Nord a Banyuls.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Apalaaaaaaa 180km!!! Mare meva!!! Ben fet! S'ha de pedalar!!!

tati ha dit...

Fa tant de temps que no pujo a la bici que a veure si em caig. Però si no caig no dubtis que a la primera pujada atacaré. Fins dimarts.