7 de gen. 2011

ANY NOU, CORRIOLS NOUS..!!

Corriols i més corriols...!!! ,això es el portem fent des de fa uns dies ,l'Ortega i un servidor pels voltants de Cadaqués.
Durant molt temps ens aviam conformat amb les pistes habituals que tenim més que trillades de tan de passar-hi.Peró aquest any ens ha donat per anar a netejar uns quants corriols i buscar algunes alternatives a les pistes de sempre.En realitat aquests corriols sempre han estat pas de excursionistes,dels ramats d'ovelles i vaques,i també en el temps que es podia practicar el trial,els fèiem en moto.


Alguns s'han anat tapat de brucs i bardisses i només i passen, de tan en tan,els senglars i els caçadors.D'altres no estan tan malament però ningú s'atrevit mai a passar-hi amb bici.Val a dir que aquest corriols no estan a la zona protegida del Parc Natural,ja que tenim molta cura de respectar els espais que estan restringits.L'únic que em fet es neteja una mica els que ja estaven marcats,a la zones on està permès,però que per manca de manteniment han anat quedant intransitables i amb desús.

Tampoc es tracte de fer una autopista,però de vegades amb dos cops de estassabarders, es pot obrir pas, i deixa l'espai just perquè es pugui passar a peu o en bici,i no fer malbé l'entorn de la zona.
Ara toca anar-hi passant perquè no es tornin a perdre, i gaudir de les sortides amb algunes variants per aquests nous llocs que les fan més distretes i divertides.
Si voleu venir a provar-los i esteu convidats..!!

4 comentaris:

Narcís Nogué ha dit...

Bona feina Pepe i Paco, i bons corriols.

Moi Llenas ha dit...

Pacooo!! vull fer aquest corriols mels ensenyaras? salut

Anònim ha dit...

EHHH MAÑANA VENDREMOS UNA BUENA COLLA A LIMPIAR CAMINOS !!!! QUIEN SE APUNTA ?? HASTA MAÑANA PACO !!!

Nava ha dit...

Paco, veo que también estáis haciendo limpieza, de cojones, nosotros ya tenemos el masters por nuestra zona, seguid así, un saludo.