16 de des. 2010

RUTA ANTI-TRAMUNTANA (L'ARDENYA)

El fred i la tramuntana han estat els protagonistes per les contrades de l'Alt Empordà durant aquest dies.Per això varem decidir trucar al nostre home de confiança a Sant Feliu,en Climent,i li varem encarregar que ens fes una ruta a mida per la zona de l'Ardenya.Aquest Mestre de la bici,ens fa uns preus molt especials per portar-nos a passejar pels voltants del seu territori,je,je.. Com sempre, la ruta esta pensada segons estiguin les condicions físiques dels que la volen fer.Avui la meitat de la colla,estàvem una mica tocats.El guia recent operat de fimosis,en Narcís convalescent del les volteretes que va fer a Llagostera,en Tati cansat de trepitjar neu a Eurodisney,en Santi reservant forces per Nadal,i jo també convalescent d'una caiguda a peu al mig d'un carrer peatonal...!!Peró tot i anar a mig gas la cosa a sortit molt bé.Ens hem fet passar la fred amb algunes mini-series i hem buscat el solet per quasi tota la ruta.En total 40km. de pistes i corriols,i un matí ben aprofitat.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Déu n'hi do. Veig que heu sortit de casa d'en Climent jejejeje... Ostres i us ha fet baixar a Tossa i pujar buf!! Com us maltracta! jajaja...

Nava ha dit...

Madre mía con los rutones que os marcáis por cierto lo de mas abajo de los túneles me ha encantado, que bárbaros, a eso se le llama disfrutar, un saludo y no paréis !!