30 de des. 2010

LA PENULTIMA DE L'ANY -TÚNELS 2

Aquest dia 29 de Desembre varem tornar a fer els túnels de l'Albera per 2º vegada en poc temps.Va ser tan l'èxit que va tenir la nostra primera incursió per aquestes terres desconegudes de la Catalunya Nord, que em tingut que repetir la sortida amb alguns que no tenien molt clar si era una innocentada ,o realment veurien els llegendaris túnels.
Els components de la expedició d'aquesta sortida érem en Carles Fabrelles,l'Arnau,l'Abdon,en Pepe Ortega,en Bitxo de Roses,en Narcís N.,en Félix, en Santi i jo.
Em sortit d'Espolla cap a les 9 h. i em enfilat de-seguida la llarga pista de pujada per sobre el Castell de Recasens.Tothom em moltes ganes de pedalar,però alguns una mica preocupats per no saber de cert la duresa de la ruta.


El més petit de tots, l'Arnau ,em només 13 anys, ens a sorprès a tots per la facilitat em que anava pujant els primers kilòmetres de la ruta. Ni tan sols les fortes pendents amb la bici a coll han minvat les seves forces.Felicitats Arnau..!! Ets el nostre ídol a partir d'avui.

Després de passar per un estol de fulles seques hem tingut una trencadissa de patilla del canvi,però per sort, em portava un altre de recanvi i hem pogut solventar  el problema.
Després el camí s'acabat i a tocat fer un bon tall d'escalada em la bici a coll.Els talls més macos han anat arribant després amb els boscos ,els prats i els corriols tècnics .Un paisatge sorprenent i molt verge que ha agradat a tothom .Hem trobat les vores dels rius molt glaçades i moltes escultures de glaç per algunes arraconades.

Els túnels aquesta vegada, s'han fet espera bastant,ja que hem fet la ruta a la inversa de la primera vegada i els hem guardat com un bon regal pel final. Un cop passats, el corriol continua en baixada un bon tall, i després ja hem enfilat la pista cap al Coll de Banyuls. Des de allà la carretera cap a Espolla, on en Josep de la Societat ens a preparat una bona cassola d'arròs caldós.

Es la penúltima de l'any,( demà toca un altre llarga), i pel pròxim any em volem fer moltes més...!! Que tingueu una bona entrada d'any, i que tots plegats poguem fer moltes pedalades amb salut , bon humor i bons aliments . Bon Any a tothom...!!

TOTES LES FOTOS AQUÍ

2 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

i la última del any!?!?!?

Per si de cas, Feliç any nou!!

tati ha dit...

Bona entrada d´any i millor sortida pel 2011.