24 d’oct. 2010

NO TOT SON XUPITOS....

foto Jordi Bautista.

Classificacions de la Marxa de l'Estraperlo.
Vaig entra en el "top ten",dorsal 855.

Avui aprofitant que estava instal·lat a Maçanet,caçant bolets ,he anat a fet la Ruta del Estraperlo,o el que es el mateix,la llarga de la Copa Gironina.La veritat es que hem pensava que el recorregut per la marxa seria diferent del de la cursa,però de totes maneres m'ha agradat molt.Es un terreny que conec bastant,però els corriols que hem fet avui no els coneixia.Estrenava la nova muntura,i no volia arrisca massa a les baixades;però he notat molt, el pogué bloqueja la bici totalment a les pujades.Sembla que vas amb una rígida total,i la força que fas no es per pel camí.
Me trobat amb molts companys de les curses i l'he feta peta una mica amb tots,però tinc clar que aquest any no vui estresarme pensant en les curses.L'any passat mi vaig enganxa i al final vaig fer 1º de la Categoria,pero no et compensa el temps ni l'esforç i més visquen a Cadaqués.Més endavant ja veurem si anem per "xupitos".
De moment a gaudir de les sortides,les Marxes .....i dels bolets.
Deu ser l'edat..??
Totes les classificacions de la cursa aquí.

5 comentaris:

Moi Llenas ha dit...

molt be Paco et felicito veig que segueixes en forma espero veuret aviat cuidat...

Anònim ha dit...

carai, o sigui que estves allà de camuflatge????.....no te pas vist.....però veig que el nivell no ha baixat, eh?

salut.....

Nava ha dit...

Paquito, imagino que a la de Castillo de Aro ni te vas ha acercar, bien, pues vete tomando nota, por que la de Sant Feliu, colaboramos nosotros los de la escoleta btt, a nosotros nos a tocado hacer el recorrido, que quiero decir con esto, pues logico, el recorrido es de 10, y como este año veo que puedes hacer la larga, pues ya sabes, jejejeje, la verdad es que va a ser muy guapa, ademas es 100 x 100 biker, como debe ser, no es muy dura, y ademas divertida, bueno dura, ya sabes que la hacemos nosotros, no es que la marxa sea dura. En fin Paco, que sepas que yo si correre en castillo y ademas are la larga con un par, eso si seguro que el par los pierdo por mitad del camino ya que esta si que es dura de cojones. Un saludo, y que verguenza de trofeos macho, veo que siguen igual.

Txema ha dit...

Buenas Paco!! animate y ven a la de Amer, se que te queda legisimos como casi todas las carreras, pero este año han dicen que han canviado un poco el recorrido, no se, mañana ire hacerla y ya os contare, de momento dicen que salen 35 Km! venga, un saludo y aprovecha con los volets, que llega el frio y los mata todos!! jeje. Cuidate!

Xavi ha dit...

Clar que sí Paco, s'ha de disfrutar per sobre de tot. Si vas a la cursa de Sant Feliu potser ens veièm. Encara vas a buscar bolets? En Txema té raó, aquest vent no els fa bé.