15 d’oct. 2010

LA PUJADA DE L'ENTERRO..!!


No vos espanteu pel títol de l'entrada..!!,no s´ha mort ningú.!!,es només el nou nom que li hem donat amb una pujadota aprop de Sant Pere de Rodes.En realitat la Pujada de l'enterro tindria que ser de baixada..(?)però com que em fet la ruta al revés de lo que marcava el track,ens a sortit aixi...Son coses de la colla del Dijous..!!
La ruta que em fet, l'hem agafat del Wikilock ,i esta penjada pel Centre Excursionista Empordanès. La podeu veure AQUÍ.Es tracte d'una ruta circular que sortint de Garriguella s'enfila fins molt aprop del monestir de Sant Pere de Rodes.Unes vistes precioses de la plana de l'Emporda i també de la costa entre Llança i Colera.

El Canigó al fons, amb les primeres neus de la tardo;tot un espectacle amb un dia radiant..!! Diuen que després de la tempesta ,arriba la calma,i avui després de quatre dies de pluja a dojo,el sol a lluit em ganes per fer-nos companyia tota la ruta.Hem tingut temps de visitar la bonica ermita de Sant Silvestre,molt aprop de la barriada de Valleta,i hem creuat moltes rieres que avui baixaven força plenes.El corriol i la pista de pujada des-de la pedrera de Llança fins a dalt de Sant Pere han sigut una mica durs,i em fet un bon tall a peu.Peró la ruta, al final,a agradat a tothom ,i hem aprofitat molt bé tot el matí.La cosa s'acabat,com sempre,amb un dinar de germanor a Can Batlle de Garriguella.
Fins la propera..!!