21 de maig 2010

LA RUTA DE LES CALES.


Sortida del Dijous feliç ,que per cert l'hem fet el Divendres .Em principi els organitzadors de la ruta ,en Tati i en Narcís ,tenien preparada una sortida des de L'Estartit direcció a Begur,per arribar fin a Calella, i des de allà anar vorejant tota la costa i veure totes les cales possibles de tornada.
Per mala sort ,en Tati ,a tingut la mainada malalta, i no ens a pogut acompanyar.Aixi que em sigut quatre Impulsos i el Campió de Sant Feliu ,en Climent, que hem fet aquesta sortida semi-turística, per algunes de les cales més boniques de la Costa Brava(amb el permis de las del Cap de Creus).

Em passat per Calella , que feia temps que no i anava, i em continuat cap a Llafranc . També em pujat al Far de Sant Sebastià,amb unes vistes meravelloses.
També tinc que dir ,que a cada pujada a mes d'anar mirant les vistes, anavam fent cames i no faltaven “els pals”de rigor.Les cales per les que hem passat han sigut moltes,i segur que me'n deixo alguna, Tamariu,Aiguablava,Fornells,Sa Tuna,Aiguafreda,.....una meravella al cor de la Costa Brava.

Els professionals no es paren,però nosaltres si......salut..!!
Han sortit 90 kilòmetres de ruta costera ,que al final no han resultat tant "light" ,com podia sembla.
El constant ,puja i baixa que hem anat fent,també va sumant cansament .Encara que de tornada cap a l' Estartit,alguns valents anaven estirant del grup a més de 40 km.per hora.
AQUÍ teniu les fotos que donen testimoni de tot plegat.
Fins la propera..!!

2 comentaris:

TATI ha dit...

Llàstima no poguer venir, però primer la família. Aquesta sortida de totes maneres hem feia una il.lusió especial. En fi, na fent....

Narcís Nogué ha dit...

La tornarem a fer especialment per en Tati, que s'ha perdut les vistes i els pals que no han sigut pocs, jaja.