26 d’abr. 2010

MARXA DE LA CONCA D'ARÓ


Com cada any la gent que prepara la Marxa de la Conca,han fet molt bona feina.I aquest any,degut a la gran nevada ,només ells saben el que han tingut que treballar por aconseguir que la marxa fos de las millors de la província.He vist a molts companys de curses i marxes, i com sempre, falta temps per fer una mica de xerradeta amb tots.Molt bon ambient,i bona caloreta també, la que hem tingut des de la sortida.

He fet la volta llarga,i a la primera pujada forta ja he vist que las cames no las tenia en el seu millor dia.Al sortir sense escalfar,i apretant bastant al planer ,a la pujada no tiraven com jo volia.Aixi que com que la cosa era llarga he anat dosificant molt l'esforç,per pogué arribar en condicions fins al final.Els corriols han sigut una passada..! No s'ha acabaven mai..!!,però molt macos i molt nets.

Las parts més tècniques de baixada son las que més m'han agradat.(Es nota que he fet trial) Peró en general tota la ruta ha sigut molt guapa.Tal com han dit altres companys,l'única pega a sigut no poguer gaudir del ultim corriol de baixada perquè estava molt atapeït de gent.Peró també es veritat que per corre,ja tenim les curses,i això era una marxa.
He acabat fet pols , però content d'haver gaudint un any més la Conca.

Fotos Jordi Bautista i C.C Serinya.

4 comentaris:

Nava ha dit...

Vaya marcha guapa me he perdido, pero otro dia sera, ya me han dado tu recado Paco, je je, tengo ganas de vernos un día de estos en una marcha tan si quiera, la de ayer una gran marcha para disfrutar, en compañia de mucha gente conocida, yo estube en la salida, pero era casi imposible ver a todo cristo, vaya pilón de peña, bueno, a seguir igual y preparate para Tossa, que allí la calor ya sabes que apreta de lo lindo, ok? suerte !!

Moi Llenas ha dit...

Maquina!!!! yo hanire a fer la de Roses....m'agraden mes els nostres paratges alt enpordanengs jijijiji

Txema ha dit...

Buenas Paco!
Ya veo que os lo pasasteis en grande!! Yo no pude venir, y ya tengo ganas de hacer una de estas!!
Cuida't!
Txema

Pipo ha dit...

bones Paco. Ja vaig donar les salutacions a nen Nava de part teva i es va notar amb la cara d'assassí que feia que te moltes ganes de tornar a fotre una d'aquestes amb tots nosaltres, aviat hi serà. I si, va ser una pena que no poguéssim disfrutar el corriol final des del Puig d'Arques, degut al transit, i si també, es una marxa, ja ho sabem, però també ni havia algun que per els seus pebrots, tampoc feia cap esforç per apartar-se i tampoc es aixo. Be, d'altre banda, va estar una marxa fantàstica amb tots els aspectes. Fins la pròxima