10 de març 2010

GRAN TEMPORAL DE NEU A CADAQUES


Desprès de més de 40 hores sense llum i sense telefono,per fi sembla que tot va tornant poc a poc la normalitat a Cadaqués.No recordo cap nevada com aquesta ;crec que al poble deu ser la nevada del segle,impressionat...!!!.Suposo que deu haver sigut per molts mes llocs ,però el que s´ha vist aquí, sagú que ho tardarem a veure. La neu va comença el dilluns cap a migdia a quallar em força,
i després d'una petita treva de pluja ,i va tornar ,però amb forma de temporal de neu,vent ,llamps i trons.La llum va marxa de.seguida ,i després ens varem queda sense telefono ni fixe ni mòbil.
Estem al segle XXI ,però aquí de cop varem tornar a recular uns quants anys enrere. I es que sembla que la nostra xarxa elèctrica no esta preparada per aquestes turmentes,i només som europeus per pagar las tarifes.Una vergonya..!!.

Per sort ahir ,va fer un dia de sol i es va pogué posar una mica d'ordre pel poble ,però deu ni do , com estaven els carres. A casa teníem més 30 cm. de neu em alguns llocs,i vaig tenir treballs per pogué sortir al carrer i fer un vol pel poble per veure com estava tot. Las fotos que he pogut fer donen testimoni de com era el panorama.Avui el fred encara es ben viu ,i potser serà pitjor que ahir ;
molta de la neu que es començava a desfer avui estarà glaçada. S'era cuestio de anar amb molt de compte i veure com evoluciona tot plegat. De moment vos deixo les fotos i men vaig a prendre quelcom calent..!!


Totes les fotos AQUÍ

5 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Quina passada, és impresionant, les fotos són guapíssimes, mira que estem acostumats a veure Cadaqués blanc però no tant!!
I quina enveja de piscina i vistes!

Santi Val ha dit...

Impressionant!!!!!

tati ha dit...

Suposo que a Suecia o Finlandia quan fa una onada de calor deu passar una cosa semblant, es deuen desfer els fils elèctrics i es deu evaporar l´aigua. je je je .

tati ha dit...

Aquesta setmana sense dijous feliç. En Narcís encara està incomunicat i sense aigua. Quina passada no ??????

Narcís Nogué ha dit...

Ja tinc llum !!!
80 hores sense llum ... non coment
També tinc mono de bici.
Aquest cap de setmana no penso deixar la bici ni per dormir. (espero que la dona no ho llegeixi això).
Veig que a Cadaques fins hi tot els ninots de neu van en bicicleta.
Ens veiem aquest cap de setmana i a preparar un dijous feliç que ja toca.