31 de gen. 2010

BUSCANT LA NEU ...I ENTRENANT PER LA CALOR

Si senyor,avui em anat a buscar la neu cap al cim del Bassegoda.El Sr. Pepe de Cadaqués,
gran mestre de rutes ,i bon coneixedor de las pistes i corriols de aquest país i part del estranger,ens a preparat una ruta per anar fent cames i afrontar com cal la Pedals de Lava.També a enganyat a uns quants innocents del club Ciclista Roses,que de bona fe
s'han sumat a l'escalada,vui dir ,sortida.

Hem sortit ben aviat des de Albanyà, quan dalt de la muntanya es veia tot tapat i negre. Es boira,pixanera ..!!! ah dit algú .
Peró no era boira...era neu.I quan han començat a caure suaument unes motes blanques al
voltant nostre,ja ens em temut el pitjor.. Quedarem sitiats per aquestes muntanyes?...
Fotia un fred de collons,pero amb las megapujades que teniam davant nostre ,no em tingut temps de sentir.la.Encara que als peus no sabia si hi tenia dits o no...!!!

Els primers valents de.seguida han començat a marcar territori i posar bon ritme a la pujada.Peró la ruta era llarga, i els gats més vells ens hem anat reservant pel final..
El flocs de neu han deixat de caure,però la temperatura no,i la pista estava bastant glaçada.Hem arribat fins l'Hostal de la Muga,i el sol en ha vingut a trobar,..per fi.
Des de allà,mes pujades i cap a dalt i falta gent...Mes intents d'escapada,i més
patiment ....per alguns.Per cert que l'Angel de Roses esta molt fort..!!!Peró ja saps
que el`abuelo ´sempre pressiona,Àngel.!!.

Bueno per no allargar tant,només dir que finalment hem arribat a dalt i de neu ben poca cosa.I també que degut al fort ritme de pujada algú ,s'ha recordat dels parents del sherpas de davant...Després de reposar una mica,i escalfar las puntes dels peus,hem
començat la baixada per un altre pista cap Albanyà.Els de Cadaqués fèiem tard i ens hem
acomiadat una mica a la francesa..,però es que si no,las dones avui,ens agüessin deixat sense dinar...!!! O coses pitjors...!!!

1 comentari:

k2 ha dit...

jajaja!! no sabes cuato me he reido leyendo tu cronica!!!el resumen a sido genial!!!SI ,la experiencia es un punto a favor, pero a base de palos aprenderé!!! jejejeje. ya te digo , de mayor quiero ser como tú!!