7 de des. 2009

SORTIDA ACCIDENTADA .


Sortida accidentada la que em tingut avui per la Serra de Finestres,em la mala caiguda del
company Ferran(Ferran bikes) , el cual a tingut que ser evacuat em helicòpter des de dalt de la muntanya.
Abans que rés voldria desitjar-li ,em nom de tots ,que es recuperi ben aviat ,i donar-hi molts ànims.
Semblava em un primer moment que la caiguda li avia produït una fractura i un luxació del colze, i que requeria intervenció quirúrgica .Pero per sort després ens han comunicat que només era una luxació i rés més, per lo que tots ens em alegrat molt. Ànims company ,..!! aviat em volem veure altra cop sobre la bici ...!!!
A sigut una llàstima el que a passat avui ,però dintre de la mala sort ,hem de dir que podia haver estat molt pitjor. Per sort, l´helicòpter del bombers ha pogut aterra sobre un pla ,molt aprop d'on
a passat l'accident, i se la pogut evacua ràpidament cap a l'hospital.


Aquesta sortida per la Serra de Finestres ,era de las em estat mes colla .A molts no els coneixia ,però des de el primer moment ,el ambient a sigut molt maco entre tots.
En total 17 bikers eram, el que hem sortit de Mieres per pujar cap amut, i disfrutar d'un bon dia de b.t.t. La majoria ,com podeu veure per las fotos eren del C.C Montgri, també del Impuls ,i altres .

La pujada fins a dalt a sigut d'anar fent ,bastant llar.gueta però amb bona pista.Després ,hem continuat per un corriol ,molt macu, fins a l'Ermita de Santa Maria de Finestres.
Desde allà dalt el paisatge es espectacular.

Hem continuat ,per corriols plens de fulles i alguna trampeta amagada,però tothom estava disfrutant molt.

I de sobte al passar per un camine't sense massa complicació,en Ferrán a caigut malament i a tingut la mala sort de fer-se molt de mal.Peró tal com he dit abans la cosa pot-ser , no será tan greu com semblava. També vull fer menció a la intervenció del bombers d'emergències,que han arribat molt preparats,i han fet una molt bona feina.
Esperem que la propera sortida ,no sigui tan accidentada com aquesta, i que tot acabi molt bé per tothom.
Salut companys..!!!
Paco.
Mes fotos i videos aquí.

6 comentaris:

LLuís Fabrellas ha dit...

Hola Paco, per sort no ha estat res del que al principi semblava. En Ferrán ha vingut a esmorçar amb nosaltres aquest matí i ja tenia un altre color. A punt per tornar-hi, vaja!!. Aquesta ruta l'hem deixada a la meitat.No et coneixia personalment però ha estat un plaer compartir sortida amb tú. Fins a la propera!!

Jordi Marina ha dit...

Que no sigui res i que de seguit pugui agafar la bici de nou!!

Txema ha dit...

Ei Paco!

Primer de tot esperem que es recuperi ràpid el mes aviat possible el company!!
Molt bona elecció per practicar BTT,, la serra de finestres em va agradar molt!

Fins aviat!

Nava ha dit...

Vaya mala suerte collons, que se mejore el compañero, y que pueda volver a disfutar sobre la montura lo antes posible, un saludo Paco.

Paco ha dit...

Pues en Ferrán ja ens a dit que l'han posat el colze a pues.to ,i ara es qüestió de paciència.Tots ens alegrem molt.!!! Per suposat que aquesta ruta l'hem de tornar a repetir
un altre dia, tots plegats i amb final felic..!!
Salut, i una abraçada a tots,companys!!

Anònim ha dit...

carai, quines desventures....sort que no va ser res....