5 de nov. 2009

TERRA DE VOLCANS

Avui hem fet una bonica excursió, amb la grupeta dels dijous,per la zona d'Olot i Santa Pau.
El temps s'ha comportat amb nosaltres i hem pogut gaudir dels paisatges d'aquesta Terra de Volcans.Aquí teniu algunas fotos de la sortida.


Aquest dijous ens hem salvat de la pluja, tot i que hi havia qui ens desitjava molta aigua, no ha sigut així, les enveges són dolentes (és broma), no és la nostra intenció fer dentetes però hem fet una ruta amb mountain bike molt maca per sota la fageda i caminets, menys dels que volíem però deu ni do.
Hem sortit els Montgrins Santi i Abdón, i els Implusos Javi, Paco, Jacint, Tati i Narcís.
Com sempre els mes joves apretant, i en Paco que no es queda enrere tot i la feina que te amb el GPS, sort que de tant en tant passant de llarg i han de recular.
Passem per darrera el volcà Santa Margarida fins a Santa Pau, amb foto de rigor a la Plaça d’aquesta població famosa entre altres coses pels seus fesols.
Trialera pedregosa de baixada que ens porta a un salt d’aigua espectacular i després cap el volcà Crostat que ens creuem amb el Carrilet ple de veterans, en Tati diu que a la colla ni ha un que ja aviat s’hi podrà afegir a l’excursió de la 3ª edat, la broma sembla que no cau bé i això fa que el ritme de pujada augmenti, jajaja !!!
Baixem un corriol que ens porta a Olot, per tornar cap a la Fageda d’en Jordà , no sense abans trobar-nos tres caravanes amb cavalls també plenes de veterans.
Com sempre acabem la jornada amb un bon dinar a Mieres i preparant ja la propera sortida pels que s’han portat bé, els que no hauran de canviar de colla, també es broma tots hi sou benvinguts a la “grupeta del dijous feliç”
Ah se m’oblidava que no us perdeu el video amb l’explicació de l’Abdón.

Crònica de Narcís Nogué