5 de jul. 2009

CAIXA GIRONA VIDRERES


Aquesta setmana no havia pogut anar a provar el circuit de Vidreres, a causa d'una lumbàlgia que m'ha estat molestant força durant aquests dies.

Així que al anar a Vidreres aquest diumenge no ho tenia molt clar. Segons les cròniques era un circuit suau, així que era qüestió de fer una volta d'inspecció per provar, i també per veure com responia la meva esquena. Així ho vaig fer, vaig arribar força d'hora i ha ritme de passeig vaig donar una volta de reconeixement. La veritat és que em va agradar bastant i em vaig trobar més bé del que em pensava. Fins i tot vaig comentar amb altres corredors que per venir a fer-ho
en plan passeig, era molt guapo, amb molt corriol i bastant ombra, cosa que aquests dies s'agraeix un munt.

Però una cosa és anar de passeig, i l'altra és córrer amb el xip de carreres posat ...!!
Quant van donar la sortida, als pocs metres, van començar a passar gent per un tub. O sigui que
o jo no anava molt bé, o els altres havien sortit a sac. I és que aquests circuits ràpids és el que tenen, que la gent, sobretot els més joves; surten com coets. A meitat de la primera volta he atrapat al meu col·lega màster 40, en Nava, que normalment va sempre bastant "pegadito" a mi, així que he pensat que no anava tan malament. L'he passat a la pujada i ell "m'ha tornat el favor" a la baixada.L'he volgut seguir i m'he emportat unes quantes branques per davant..!!

Així que he afluixat una mica, que a aquestes edats no és qüestió de jugar amb els més joves.je,je.
Al passar per meta la primera volta m'ha passat el meu contrincant, Joan Cors, que gairebé totes les curses el porto enganxat enrere meu, i he pensat que per un dia que tenia l'oportunitat de quedar segon de la categoria,(avui l'Esparraguera no hi era) havia d'aprofitar-la i espavilar una mica. Així que a la pujada llarga, he apretat una mica i l'he passat, també a en Nava, i algun cadet que ja havia afluixat el ritme.

He intentat mantenir un ritme una mica més alegre en les pujades i en els corriols de baixada anar controlant. La cosa m'ha sortit prou bé i al final he aconseguit entrar 2n de la nostra categoria, i crec que a la general estic també 2n. Encara falta la prova de l'Estartit, però segons m'han dit la Classificació del Caixa Girona ja queda decidida aquí.

Així que per fi em pujo al segon lloc del calaix ...!!!
El màster novell 50 de l'Impuls Medes ho ha aconseguit ...!!!
Avui la Copa sí que semblava una Copa de veritat ..!!! Va per tots els Impulsos..!!
A veure si la cosa continua i els xupitos queden per prendre'ls després de dinar!
Salut i força.

Fotos Bike Girona Club

5 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ei, segon millor que tercer!! La copa amb una mica de sort ha estat de licor en lloc de xupito!! ja ho veurem a les fotos!

Nava ha dit...

Paco, la verdad es que hemos hecho una buena carrera, después de todo, la cosa de suave no tenía nada de nada, en cuanto dan la orden de salida, chico, todo cambia, que stress, jeje, si la verdad, es que la gente a salido a tope, a mi también me han descontrolado un poco, pero el camino lo permitía, después se ha impuesto la lógica, que es acabar cada uno en su sitio, cosa que tiene este deporte, que no perdona.
Enhorabuena por el segundo puesto, te lo mereces !!

Ramon Cateura ha dit...

Feliçitats de part de tots els minis ets el "puto Crak" aquest diumenge a atrepar a n'en Viñes que corrim a casa , anims no t'en faltaran ....

Paco ha dit...

Merci,a tots, nens ...!!!
Aquí a Cadaqués es diu "nen i nena" a tothom ,encara que tinguin 80 anys.!!!. Deu ser per aixó que ens sentim mes joves i donem tanta guerra..!!!

Narcís Nogué ha dit...

Doncs molt be nen !!!
Felicitats pel segon lloc, ens veiem a L'Estartit
Força Impuls !!!