13 de febr. 2009

VOLTA B.T.T TAPIS -SANT LLORENÇ DE LA MUGA






Sortida BTT Tapis-Sant Llorenç de la Muga (canvi de plans sobre la marxa)

Aquest divendres a les 08.45 he anat a buscar en Tati i de dret cap a Can Parera a fer la truita amb coca, típic de les sortides, si no ho trobariem a faltar, jaja.
I després cap a Tapis on ens hem trobat en Paco de Cadaques, puntuals com sempre, bé aquesta vegada si. En Paco ens ha portat per un bonic corriol. Despres pista de pujada, na fent !!! Moltes basses glaçades, però la cosa s'ha anat complicant i hem acabat mig perduts en un GR no ciclable durant 1 hora amb la bici a coll.
Avui no estava clar qui era el sherpa i no podem fotre la culpa a ningú.
Una vegada hem trobat la pista uns amables Agents Forastals ens han ensenyat un camí ... però també els Agents estaven perduts, jaja.
Amb el temps a sobre hem optat per anar direcció a Sant Llorenç de la Muga i d'allar pujar cap a Tapis. Uns paissatges molt bonics de les Salines, Bassagoda, Canigó i tots nevats.
Com sempre a dinar a les 4 de la tarda, això si un entrecot de mes de 1/2 quilo i una morterada de all i oli cassola , regat amb vinillo al Restaurant de Tapis per recuperar les forces de les 6 hores de bici i 45 quilometres de caminets i pista.
Fins a la propera !!!

Na fent !!!

Cronica. Narcis Nogué