7 de febr. 2009

DIUMENGE ,ANEM A RIUDARENES..!!

De moment anem 3º del Campionat de la Selva. Categoria Masters 50.

Aquest proper diumenge 8 de Febrer es disputa la cuarta prova del Campionat de la Selva a la acollidora localitat de Riudarenes, on els amics del REM ens han preparat una cursa que fara les delicias dels amants de les dues rodes.

Hi hauran 2 circuits, un de 30km, i un altre d’uns 20km. La sortida sera al camp d’esports i estara neutralitzada fins a creuar la Riera de Sta. Coloma, des d’on començaran a pujar el mitic port d’Argimon, que esta situat al quilomtre 10 de la cursa.

Els de la volta curta, no pujaran fins a dalt d’Argimon, i enllaçaran despres de que els de la volta llarga baixin per una de les dues zones mes tecniques del circuit, despres enllaçaran amb tot un seguit de corriols i arribar a la meta amb el bon flaire de butifarra recent feta.

Destacar que els amics del REM han intentat fer una cursa oberta a tothom, ja que es en un 90% ciclable , amb un 70 % del circuit que sera de corriols, i l’altre 30% sera per pistes forestals del terme municipal.
Recordar la victoria de l’any pasat a mans d’en Francesc Freixer, que va arribar amb un minuts i dotze segons de ventatge sobre el segon clasificat que va ser de l’Ismael Ventura, i a 2 minuts 42 segons de l’Oriol Morata

Els mes petits tambe podran disfrutar d’un mati sobre rodes, amb un circuit adecuat a cada categoria, al cual faran varies voltes segons l’edat.

Les previsions del temps son bones, tot i que divendres hi ha previsio de pluja, desde el Servei Meteorologic de Catalunya, ens confirmen que el Meteocat no s'equivoca i el mateix diumenge lluira el sol, i respectara als bikers, despres del mati passat per aigua de l’anterior prova a Bescano, on van haver de soportar com a herois sota la pluja durant tot el mati.

AQUI TENIU UN VALENT DE LA SEMANA PASADA.....!!!!
(c)www.clubciclistamassanet.com


Pepe Ortega

1 comentari:

Anònim ha dit...

almenys podies dir de la font d'on treus les noticies no??

www.clubciclistamassanet.com